0

Monte Cristo Grófja, Csárdáskirálynő, Mária Evangéliuma. Csak néhány az Agria Nyári Játékok idei előadásai közül, mely a szervezők szerint az elmúlt évek legszínvonalasabb és legszórakoztatóbb programja lesz.

Az idei repertoárt kedden mutatták be sajtótájékoztató keretében Egerben, ahol a főszervezők mellett jelen volt Martonné Adler Ildikó, a megyeszékhely alpolgármestere, valamint Moravetz Levente színész, író, rendező is, aki ebben az évben egy különleges produkcióval készült a játékokra, és irigylésre méltónak nevezte az ismertetett programot.

Kelemen Csaba főszervező elmondta, a játékok fennállásának 42 éve óta talán ez a legkiemelkedőbb év, idén komolyabban figyelembe vették a közönség igényeit. A június 23-tól augusztus 13-ig tartó játékok alatt négy musical, négy nagyoperett, négy zenés játék, egy bohózat és három különleges, ritkán látott nagykoncertből válogathat majd a közönség, de természetesen ismét látható lesz az Egri Csillagok, valamint számos gyermekszínházi előadás is. A főszervező kiemelte: a korábbi évektől eltérően idén nem a tánc adja majd a fesztivál keretét, hanem két, hazai sztárokat felvonultató grandiózus zenés előadás.

bővebben a cikk eredeti helyén olvashatsz: HEOl.HU

Megjegyzés küldése

 
Top