0

A nyári forróságban nincs is üdítőbb, mint egy kellemes teraszon élvezni a jéghideg fröccsöt vagy rosét. Pár hozzávalóval viszont tovább fokozhatjuk az élményt és könnyen mediterrán koktélt készíthetünk kedvenc italainkból. A Kovács Borház nyári borkoktéljait bárki egyszerűen elkészítheti és igazi tengerparti hangulatot varázsolhat otthonába vagy egy baráti összejövetelre.

Fruska Spritz
-      3 rész habzó bor (Fruska)
-      2 rész Aperol
-      1 rész szóda

A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktélt ízlés szerint feldobhatjuk gyümölcsökkel, a Kovács Borház a narancs szeletekre esküszik.

Epres Rosie
-      2 dl rosé (Pipacs)
-      3 cent málna vagy eperszörp
-      1 dl szóda

A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktél még finomabb friss eperrel vagy málnaszemekkel.

Ginger Gentleman
-      2 dl száraz fehérbor (Gavallér)
-      1 dl gyömbérital

A bor és gyömbérüdítő párosát tökéletesen kiegészítik a narancs és citromszeletek.




Megjegyzés küldése

 
Top