0

Tizenhárom felnőtt csapatból végül az 5. helyen végzett a poroszlói gulyás-páros, Bánrévi István és Kovács Levente a XXI. Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozón.

 Nemrégiben írtunk Bánrévi Pistiről és Kovács Leventéről, akik gőzerővel készültek az országos gulyásversenyre. Pénteken végül tizenhárom felnőtt csapatból az 5. helyen végeztek a XXI. Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozón.

– A sorsoláskor a 13-ból a 10-es számot húztuk, ami végül nem bizonyult túl szerencsésnek – mesélte Pisti.

– Ugyan cserélték a karámban lévő szürke marhákat, de így is akadt köztük hamisabb. Összesen hat állatot sikerült elkapni negyedóra alatt, de a második fogásunk leszaggatta a karámfát, és emiatt az egész versenyt leállították pár percre, míg megszüntették a balesetveszélyt. Az utolsó fogásunk pedig majdnem felöklelte Leventét... – idézte fel Pisti, aki azt is elárulta, hogy a feladat közben súlyos kézsérülést is szerzett, úgyhogy emiatt a későbbi számokat már nehezebben tudta teljesíteni a páros. Az állományszámlást hibátlanul hajtották végre, de a vízhúzás már nehezebben ment és a nyúldobáskor sem sikerült mindig pontosan célba dobni.

bővebben a cikk eredeti helyén olvashatsz: HEOL.HU

Megjegyzés küldése

 
Top