0

Tavaszi táncolda a Rutkai Bori Bandával, családi húsvétoló, látványos tojásfa, mesterségbemutató, húsvéti tojásjátékok, kézművesség, csokiszökőkút, kóstoló, diaflmvetítés, kiszebábégetés, tánc és zene, felvonulás és locsolóvers verseny.

2018. április 1. 

EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház, Eger 3300, Bartók Béla tér 6.

Felhívás!

Dísztojásfestő pályázat

Tojásfestő pályázatot hirdetünk hagyományos és nagyobb (maximum 20cm-es), változatos anyagokból és technikával készült tojásokra. A legjobb alkotásokat díjazzuk, amelyeket a Viktovics Alkotóház é Művésztelepre várunk, beadási határidő: 2018. március 25. Bővebb információ: Kovács Katalin 20/7792879 kovacs.katalin@ekmk.eu.

Locsolóvers pályázat – „Ajtó mögött állok, piros tojást várok”

A népi hagyományok továbbadásának jegyében az Egri Kulturális és Művészeti Központ versenyt hirdet, a “Legügyesebb locsolkodó” cím várományosainak. Versmondók nevezését várjuk 1-14 éves korig, az április 1-jén tartandó az ÉGIG ÉRŐ TOJÁSFA egész napos családi rendezvényünkön. Nevezni a helyszínen lehet, április 1. vasárnap 12.30-ig.

Április 1-jén, vasárnap, 13 órától a Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház nagytermében szakértő zsűri hallgatja meg és jutalmazza a versenyzőket. A legszebb, legeredetibb verset, a legügyesebben tolmácsoló fiatalembereket várjuk a színpadra. A versenyhez kapcsolódóan délelőtt 11 órától locsolóvers tanítás is lesz az Adáshiba amatőr társulat színészeinek közreműködésével.

Megjegyzés küldése

 
Top