0

A mai napon garanciális javítási munkálatok kezdődnek Eger belvárosában. A beavatkozások kisebb lezárásokkal és az ezzel járó kellemetlenséggel, időnként forgalomtereléssel járnak. A kivitelező ma az Eszperantó sétányon kezdi meg a folyókák körüli burkolat javítását.

Felvonulnak a munkások a Bajcsy-Zsilinszky utcában is, ahol a Városháza melletti, „széles szakaszon” a mai, a holnapi és csütörtöki napon fugajavítást végeznek, és a munkaterületet elkerítéssel alakítják ki.

A Bajcsy utca keskenyebb szakaszán várhatóan holnap kezdődik és péntekig tart a javítás, ugyanakkor az újonnan fugázott szakaszokat – időjárás függvényében - egy-két napig „pihentetni” kell. Mindemellett holnap garanciális javítás kezdődik a Dobó tér egyes részein is, és emellett a Szent János utca csatlakozásánál, valamint tovább haladva a Centrum áruház melletti részen.

A garanciális javítási munkálatok a szükséges mértékben elkerítésekkel, korlátozásokkal, lezárásokkal járnak, de nem zavarják az érintett területen esedékes rendezvényeket, vendéglátói kitelepüléseket.

 Szükség esetén alternatív útvonalat jelöl ki az önkormányzati szakiroda, így kérikk az autósok figyelmét, valamint minden közlekedő türelmét és megértését.

Megjegyzés küldése

 
Top