0

Az ősz folyamán a Felsőváros több pontján is a lakosság életét, mindennapi közlekedését segítő átalakítások zajlanak – nyilatkozta Martonné Adler Ildikó alpolgármester, felsővárosi önkormányzati képviselő ma délelőtt az Olasz utca – Kallómalom utca találkozásánál tartott sajtótájékoztatóján. Kiemelte, hogy az Északi lakótelep a maga nemében egy nagyon különleges és szép, zöldövezetekkel körülvett lakótelep és igyekeznek ezt a színvonalát tovább építeni.

Most járdafelújítások és akadálymentesítések történtek az Olasz utca - Kallómalom utca sarkánál, valamint kialakítottak itt egy parkolót és az ott lévő kátyúkat is kijavították, mely biztosítja az ott lakók számára a biztonságosabb parkolási lehetőséget.

Martonné Adler Ildikó a jövőbeli tervek között említette meg, hogy az Olasz utcai négyemeletes házak közé bevezető utak állapotát javítani fogják, valamint egy nemrég tartott lakossági aláírásgyüjtés keretében,  a Kallómalom utca 2- től 60.-ig terjedő tömbbelsőkben a járdák állapotának javítsát kérték az ott élők.

Mindemellett folytatódik a Felsővárosi Sporttelep fejlesztése is valamint vissza kerül a régi helyére a közkedvelt Jégpálya is, melyet majd a sportpálya felől lehet megközelíteni.

fotó: Vámossy Béla

Megjegyzés küldése

 
Top