0

Nézzétek meg, milyen programokat tartanak a hétvégén Heves megyében!

PÉNTEK

EGERBEN a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár ezen a napon is kínálja szolgáltatásait az érsekkerti Parkkönyvtárban és az Egri Termál- és Strandfürdő területén a Strandkönyvtárban. Könyvekkel, magazinokkal várják azokat az új és régi vendégeiket, akik a pihenés mellé szeretnének egy kis olvasmányt.

EGERBEN ma a Szépasszonyvölgyben található Márai Központban 21 órától Rúzsa Magdi ad koncertet.

EGERBEN, az Érsekkertben ma nyitja meg kapuit az Egri Érsekkerti Nyári Játékok, Kölcsönlakás című bemutatójuk 20.30-kor kezdődik a nagyszínpadon.

EGERBEN ma 21 órától az Agria Nyári Játékok következő előadásaként a Sakk című előadást tekinthetik meg a Líceum udvarán.

SZOMBAT

EGERBEN Az Arkt Művészeti Ellátóban hat művész alkotásaiból nyit meg kiállítást 17 órakor H. Szilasi Ágota művészettörténész. A Játszótér 6 címet viselő tárlaton Andreja Jovic, Rostás Bea Piros, Burka István, Lőrincz Zsuzsa, Magdalena Miocinovic Andric és Dragana Stankovic alkotásait nézheti meg a közönség egészen augusztus 21-ig. A megnyitón közreműködik Szél Anikó.

DORMÁNDON a hétvége első napján szervezik meg a Remenyik Zsigmond Falunapot. Szokásaikhoz híven zenés felvonulással nyitnak 14.30-kor, majd a megemlékezést, az ünnepélyes megnyitót és az elismerések átadását követően 16.30-tól a Latinovits Kastély udvarán egész délután kulturális műsorokra számíthatnak a látogatók. Fellép 21.30-tól a Cozombolis, egy órás koncertjüket követően pedig tűzijátékkal zárják az ünnepet.

POROSZLÓN szombaton palacsinták százai sülnek a serpenyőkben, 15 órától szeretettel várnak mindenkit a Palacsinta Partyra. Sztárvendéget is fogadnak, 17 órától Bereczki Zoltán szórakoztatja a vendégeket.

VASÁRNAP

EGERBEN ismét régiségvásár lesz 7-16 óráig a Bazilika mögött.

EGERBEN ismét Magyarok Vására lesz az Érsekkertben, reggeltől estig.

Megjegyzés küldése

 
Top