0
Csütörtökön kevés felhő lesz felettünk, inkább csak fátyolfelhők szűrhetik meg a napsütést, csapadék nem várható.  A gyenge, mérsékelt délnyugati szelet északon, északkeleten élénk lökések is kísérhetik. Tovább melegszik az idő, a hajnali 7-14 fokot követően délutánra 25 és 31 fok közé melegszik a levegő.

Nem várható fronthatás.

Hétvégére visszajön a strandidő

Pénteken is többnyire napos, meleg időre készülhetünk, de az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből kezdetben északkeleten, majd délután északon és esetleg a nyugati határ közelében egy-egy zápor, kis eséllyel zivatar is előfordulhat. Északkeleten megélénkül a délnyugati szél. Délután 30-35 fok valószínű.

Szombaton sok napsütésre, csapadékmentes időre készülhetünk. Csak helyenként élénkülhet meg a déli-délnyugati szél. A délutáni órákban 31-35 fok közötti csúcsértékeket mérhetünk.

Vasárnap a napos időt helyenként gomolyfelhők zavarhatják meg, de csak néhol, lokális jelleggel fordulhat elő egy-egy frissítő zápor, esetleg zivatar. 32-36 fokot mérhetünk délután.

 Hétfőn egy hidegfront érkezhet feltámadó északnyugati széllel, elszórt záporokkal, zivatarokkal, valamint pár fokos hőmérséklet-csökkenéssel.

Forrás: idokep.hu

Megjegyzés küldése

 
Top