PROGRAMAJÁNLÓ | Csirkemellel, cukkinival, májjal, káposztával gazdagítják majd többek között a lecsót a IV. Felnémeti Lecsófőző Fesztivál résztvevői. A versenyre csapatok neveznek, idén a szakmai zsűri mellett társadalmi zsűri is értékeli az ételeket.
Negyedik alkalommal rendezik meg Felnémeten a régi lecsós búcsúk hagyományát felelevenítő fesztivált.
A hagyományos lecsóalapot gazdagítanak például cukkinivel, csirkemellel, libamájjal, rizzsel és szarvaskolbásszal is. Lesznek, akik káposztával, vagy vadmalacpörkölttel párosítják a lecsót. A csapatoknak nemcsak az ízvilágra kell figyelniük. A szakmai zsűri mellet idén társadalmi zsűri is értékeli az ételeket, ők a háziasszony szemével figyelik a versenyzők munkáját.
Helyszín: A Pásztorvölgyi Általános Iskola udvarán.
Időpont: 2014. szeptember 6-7, szombat-vasárnap.
forrás: egriprogramok.hu / eger.hu
Negyedik alkalommal rendezik meg Felnémeten a régi lecsós búcsúk hagyományát felelevenítő fesztivált.
![]() |
| fotó: eger.hu |
A hagyományos lecsóalapot gazdagítanak például cukkinivel, csirkemellel, libamájjal, rizzsel és szarvaskolbásszal is. Lesznek, akik káposztával, vagy vadmalacpörkölttel párosítják a lecsót. A csapatoknak nemcsak az ízvilágra kell figyelniük. A szakmai zsűri mellet idén társadalmi zsűri is értékeli az ételeket, ők a háziasszony szemével figyelik a versenyzők munkáját.
Helyszín: A Pásztorvölgyi Általános Iskola udvarán.
Időpont: 2014. szeptember 6-7, szombat-vasárnap.
forrás: egriprogramok.hu / eger.hu


Megjegyzés küldése