0
PROGRAMAJÁNLÓ | Csirkemellel, cukkinival, májjal, káposztával gazdagítják majd többek között a lecsót a IV. Felnémeti Lecsófőző Fesztivál résztvevői. A versenyre csapatok neveznek, idén a szakmai zsűri mellett társadalmi zsűri is értékeli az ételeket.

Negyedik alkalommal rendezik meg Felnémeten a régi lecsós búcsúk hagyományát felelevenítő fesztivált.

fotó: eger.hu

A hagyományos lecsóalapot gazdagítanak például cukkinivel, csirkemellel, libamájjal, rizzsel és szarvaskolbásszal is. Lesznek, akik káposztával, vagy vadmalacpörkölttel párosítják a lecsót. A csapatoknak nemcsak az ízvilágra kell figyelniük. A szakmai zsűri mellet idén társadalmi zsűri is értékeli az ételeket,  ők a háziasszony szemével figyelik a versenyzők munkáját.


Helyszín: A Pásztorvölgyi Általános Iskola udvarán.

Időpont: 2014. szeptember 6-7, szombat-vasárnap.

forrás: egriprogramok.hu / eger.hu

Megjegyzés küldése

 
Top