TÉLI GASZTROEGYETEM | Egerben már nemcsak nyári, hanem téli egyetemre is várta a gasztronómia iránt érdeklődőket az Eszterházy Károly Főiskola Gazdaságtudományi Kara.
A nagy érdeklődést mutatta, hogy a kurzusra már a meghirdetése előtt túljelentkezés volt. A Gazdaságtudományi Intézet tanszékvezetője és dékánja, dr. Dávid Lóránt közreműködésével erdélyi csapat is részt vehetett az egyhetes rendezvényen.
Az egyetemen a délelőtti elméleti foglalkozásokat délután gyakorlati oktatás követte, ahol olyan mesterszakácsoktól tanulhattak, mint Benke László, Buday Péter és Nagy Zoltán.
>>> a többit pedig az adott írás eredeti helyén lehetne olvasni (heol.hu)
A nagy érdeklődést mutatta, hogy a kurzusra már a meghirdetése előtt túljelentkezés volt. A Gazdaságtudományi Intézet tanszékvezetője és dékánja, dr. Dávid Lóránt közreműködésével erdélyi csapat is részt vehetett az egyhetes rendezvényen.
Az egyetemen a délelőtti elméleti foglalkozásokat délután gyakorlati oktatás követte, ahol olyan mesterszakácsoktól tanulhattak, mint Benke László, Buday Péter és Nagy Zoltán.
Benke László megmutatta, hogyan készül a finom csokimassza
Fotó: Berán Dániel
Megjegyzés küldése