0
Egyebek mellett ezt tartalmazza az a megállapodás, amelyet pénteken írt alá Orbán Viktor miniszterelnök Egerben Habis László polgármesterrel.

A közös sajtótájékoztatón - amelyet az M1 aktuális csatorna élőben sugárzott - a kormányfő elmondta: a megállapodásnak része az is, hogy az egri uszodát 6,3 milliárd forintból nemzeti úszó- és vízilabdaközponttá fejlesztik. Emellett - a már zajló rekonstrukciókon túlmenően - 6 milliárd forintból folytatódik az egri vár fejlesztése is.

Orbán Viktor miniszterelnök (b3), Habis László, Eger polgármestere (j2) és Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő (b) az egri Bitskey Aladár uszoda előtt 2015. április 10-én. A kormányfő egynapos látogatáson tartozkódik Egerben, ahol tárgyal a város polgármesterével és országgyűlési képviselőjével. MTI Fotó: Komka Péter 

Megállapodás született továbbá arról, hogy a MÁV átad Egernek egy 9 hektáros terület, hogy abból ipari park lehessen, amely a város saját területeivel együtt 20 hektáros lehet majd - ismertette Orbán Viktor.

MTI

Megjegyzés küldése

 
Top