0

A belváros vonzerejének további növekedése érdekében és a helyi specialitások bemutatására adnak lehetőséget a pavilonok.

Az EVAT Zrt. az egri belváros vonzerejének további növelése érdekében, valamint a város és a kistérség jellemző termékeinek bemutatása céljából elárusítóhelyeket létesít a Dobó téren és a Gárdonyi téren, faházak és napvitorlák kihelyezésével. Az elárusítóhelyek pályázat útján kerülnek hasznosításra.

Pályázhatnak mindazon gyártók, viszonteladók, szolgáltatók, aki helyi kézműves, ajándék, vagy élelmiszer termékeikkel, szolgáltatásaikkal reprezentálják Eger várost, illetve Eger térségét, megjelenésükkel új vonzerőt jelentenek az itt élők és a turisták számára egyaránt.

A pályázatban szerepelnie kell a termék, illetve szolgáltatás pontos megnevezésének és leírásának, a helyigénynek, technikai igényeknek, a tervezett nyitvatartási időnek, valamint a fizetni kívánt bérleti díjnak. A bérleti szerződés 2016. június 15-től kerülhet megkötésre és szólhat a 2016-os évre (kivéve az Adventi időszak), a 2016-os idegenforgalmi szezonra (szeptember 30-ig) és hétvégenkénti (ünnepi) nyitva tartásról.

A pályázatokat elektronikusan és papír alapon kell benyújtani.

Határidő: 2016. június 10. 12 óra.
Postacím: 3300 Eger, Zalár u. 1-3.
E-mail cím: vargaotto@evatzrt.hu

(A kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatot érvénytelennek nyilvánítsa, létszám 20 fő)

a cikk eredeti helye - heol.hu

Megjegyzés küldése

 
Top