0

Videóklipet forgat a The Hangover Band, premier hamarosan. Az Egergyanús című dalához kezdett klipet készíttetni a The Hangover Band hétfőn a Gödör Kult Klubban, amelyet meg is említenek a dalszövegben. A forgatásra rajongókat vártak, akik a filmben a banda koncertjén tombolnak.

– Tizennyolc helyszínen forgatunk. A Gödörben a munkálatokat már délelőtt elkezdtük, először csak a zenekar tagjaival, később a közönséggel is. A felvételre bárki eljöhetett – tudatta lapunkkal Várdai Gábor „Puli” rendező, mozgóképkultúra szakos hallgató.

– A klip Eger imázsfilmje lesz, kiélezve a zenekar tagjaira. A helyszínek között szerepel például a vár, a Líceum Camera Obscurájának terasza, egy Csebokszáribéli háztető és az Eged hegy is. Minőségi videót készítünk – fogalmazott a rendező, aki operatőri és vágómunkát is végez a kisfilmben. Megtudtuk: a klipforgatás két hétig tart, a stáb drónfelvételt is használ, s az elkészült verzió csaknem másfél hónap múlva lesz megtekinthető.

– Örülünk, hogy Pulival dolgozhatunk együtt. Amikor készen leszünk a videóval, a Music Television magyar csatornájának is elküldjük, valamint a YouTube-on is elérhető lesz a végeredmény – fogalmazott Bali Ádám frontember.FOTÓ: MÁRKUS ATTILA
a cikk eredeti helye - heol.hu

Megjegyzés küldése

 
Top