0

Csütörtökön kezdetben a Dunántúlon és északon, majd délután már a középső tájakon is várható eső, zápor, csapadékmentes tájak estig keleten, délkeleten lesznek.  A keleti, délkeleti szél többfelé feltámadhat. Hajnalban 4-9, délután 8-17 fokra számíthatunk, délkeleten lesz melegebb. Kettősfronti hatás.

Vasárnapra megszűnik a csapadék

Pénteken többfelé várható ismétlődő eső, zápor, legfeljebb északnyugaton szakadozhat fel délután a felhőzet. A keleti, délkeleti szelet helyenként keleten élénk lökések kísérhetik. Hajnalban 3-10, napközben 9-15 fokot mérhetünk.

Szombaton eleinte a Dunától keletre, majd főként a keleti, északkeleti országrészben várható még eső, zápor. A Dunántúlon ugyanakkor egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, az északnyugatira forduló szél többfelé feltámad. Hajnalban 2-10, délután 9-14 fokra készülhetünk.

Vasárnapra mindenhol megszűnik a csapadék, szakadozott lesz a felhőzet, sokfelé kisüt a nap. A Dunántúl északi felén és a főváros térségében feltámad a légmozgás. Hajnalban 1-7, délután 11-17 fokot mérhetünk.

fotó: Bodnár Dávid

forrás: idokep.hu

Megjegyzés küldése

 
Top