0

Önkéntes és gyakornoki programot hirdet a Kárpátok Alapítvány. A program célja, hogy az egyetemi hallgatók számára gyakorlati lehetőséget biztosítson civil szervezeteknél, lehetőséget nyújtson atapasztalatszerzésre és jó referenciával szolgáljon a későbbi munkakeresés során. Mindemellett a hallgatók – akár kötelező - gyakorlati idejüket olyan tevékenységgel tölthetik el, amely szakmai fejlődésüket szolgálja. 

A program keretében az Alapítvány felkészíti és segíti a programba bekapcsolódó civil szervezeteket az egyetemi hallgatók, önkéntesek/gyakornokok fogadásában. A fiatalok betekintést nyerhetnek a civil szféra működésébe, megismerkedhetnek egy civil szervezet tevékenységéveltámogató környezetben szerezhetnek hasznos tapasztalatot

A program célja továbbá, hogy elősegítse a társadalmi tudatosságot, az önkéntesség és gyakornokság magyarországi gyakorlatának terjedését. A program során a hallgatóknak legalább 40 óra önkéntes/gyakornoki munkát kell végezniük az őket fogadó civil szervezetnél.

A Kárpátok Alapítvány várja az Eszterházy Károly Egyetem nappali tagozatos, bármely szakon tanuló hallgatóinak jelentkezését a programba! A jelentkezéshez szükséges regisztrációs űrlap az alábbi linken elérhető: https://goo.gl/SXQAPs

Emellett az egri székhelyű civil szervezetek számára - ahol legalább 2 fő tag, munkatárs vagy önkéntes dolgozik, valamint rendelkeznek bírósági bejegyzéssel - a jelentkezés határidejét az érdeklődésre való tekintettel alapítványunk meghosszabbította, az új határidő október 19-e. A jelentkezéshez szükséges regisztrációs űrlap itt elérhető.

Megjegyzés küldése

 
Top