0

Idén nyártól már az egri Tourinform iroda szolgáltatásai is elérhetőek az Egri Termálfürdő területén évek óta sikerrel működő Strandkönyvtárnál. 2017. június 26-tól augusztus 31-ig, hétfőtől-péntekig délelőtt 10-től délután 16 óráig 2 fő középiskolás gyakornok segíti a fürdőző vendégeket az Egerrel kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

A turisták részére ingyenes térképek és magyar mellett angol, német és lengyel nyelvű városismertető kiadványok állnak rendelkezésre. A kitelepülésen az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Középiskola és az Egri Szt. Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakgimnázium tanulói teljesítik a gyakorlatukat.


A közös munka az Eger Városi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. kezdeményezésére az Eger Termál Kft. és a Bródy Sándor Könyvtár együttműködésével valósult meg. A Turisztikai Kft. bízik benne, hogy úgy sikerült egy népszerű gyakorlati helyet biztosítani a tanulók számára, hogy közben az Egerbe érkező vendégek részére is minden korábbinál komplexebb információszolgáltatást tudnak nyújtani.

EMLÉKEZTETŐKÉNT A STRANDKÖNYVTÁRRÓL
Ne csak csobbanjon, olvasson!

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár várja látogatóit 2017. június 26-tól augusztus 31-ig az Egri Termál- és Strandfürdő területén működő Strandkönyvtárában!

A részlegbe való beiratkozás ingyenes.

A strandkönyvtár naponta friss olvasnivalóval várja a kikapcsolódni vágyó látogatókat, itt minden hagyományos könyvtári szolgáltatásunk elérhető.

Mivel a Strandfürdő a város központjában helyezkedik el, a könyvtár jövet-menet útba esik, ideális közösségi találkozóhelyként is szolgál.  Az ide látogató turisták számára közhasznú szolgáltatásokat is nyújtunk: információkat a városról, a környező településekről, látnivalókról, programokról.

A könyvtár szolgáltatásai:
- magyar és idegen nyelvű könyvek kölcsönzése
- magyar és idegen nyelvű folyóiratok helyben használata
- ingyenes internethasználat
- tájékoztatás, információ

Nyitva tartás
Hétfő - Szombat: 10.00 - 18.00
Vasárnap: 10.00 - 16.00

Fotó: Vajda Zoltán

Megjegyzés küldése

 
Top