0

Vásárolj kihagyhatatlan kedvezményekkel és legyen részed egy felejthetetlen Geszti Péter élménykoncertben!

Csodálatos napsütés és nagyszerű szabadtéri programok jelzik, hogy végre itt az igazi nyár! Akár hosszabb nyaralásra, fesztiválozásra készülsz, akár csak a strandra ugrasz le, mindenképpen érdemes jó előre átgondolnod, hogy mire van szükséged a kikapcsolódáshoz.

Már javában tartanak a nagy nyári leárazások, kiárusítások is, így akár 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a nyaralás és a fesztiválszezon kihagyhatatlan darabjait! Valami olyat szemeltél ki magadnak, amire még nem vonatkozik akció? A Shopping Day-en akár ezt is kedvezményesen megszerezheted!

Az akciós napnak nemcsak a divat szerelmesei örülhetnek: könyvek, papír-írószerek, ékszerek, sporteszközök, játékok és az éttermek kínálatából is akciós áron válogathatsz!


Látogass el július 11-én az Agria Parkba, a kedvezményes vásárláshoz pedig hozz magaddal kupont, melyet letölthetsz a www.agriapark.hu oldalról, kivághatsz az Egri Magazin júliusi számából, vagy kinyomtathatod a bevásárlóközpontban található digitális Információs Terminálokról is!
Hogy igazán élménydús legyen a nyár, az Agria Park egy különleges koncerttel kedveskedik vásárlóinak! Nem kell mást tenned, mint legalább 10.000 Ft értékben vásárolnod a bevásárlóközpont üzleteiben (akár már a Shopping Day-en), majd átvenni a Sörfeszt 0. napjára, Geszti Péter Létvágy koncertjére szóló tiszteletjegyed az Információs Pultnál! Ne feledd, a jegyek csak korlátozott számban érhetők el!

A további részleteket és a kuponokat keresd itt: http://agriapark.hu/index.php

Megjegyzés küldése

 
Top