0

Nézzétek meg, milyen események lesznek szűkebb hazánkban a hétvégén!

Szombat

Eger Az Érsekkertben délután fél ötkor a Körcsarnok, főbejáratától indítják a Hoffer traktort. Az Egri Csillagok Népdalkör és az Egerszalóki Tekergő Zenekar műsora este fél héttől kezdődik. Este tíz órától a Borünnep legjobb borának, ételének kihirdetése következik. Majd Sipos F. Tamás és a Retró Zóna Zenekar koncertje zárja a napot.

Felsőtárkány Az Úszó alkalmatlanságok világbajnokságának futamait délelőtt tíz órától indítják a Felsőtárkányi tónál.
Mátraszentimrén 19 órától Koltai Róbert Kabaréestje lesz. 20.30-tól pedig az önkormányzat előtti területen a Best of Zenekar ad koncertet.

Parádfürdő XXX. Jubileumi Palócnapok délelőtt 10 órától a XXVI. Heves Megyei Vadásznap megnyitásával veszi kezdetét, majd a palóc örökséget bemutató hagyományőrző csoportok, együttesek, népzenészek is fellépnek.

Vasárnap

Eger Este nyolc órától az Érsekkert színpadán VII. Szepesi György Bárzenész Találkozó „Borbár” c. nyitókoncertje kezdődik, ahol sztárvendégek: Zalatnay Sarolta, Gáspár Laci, Farkas Gábor Gábriel, Bokor Mariann – kísér a Gonda László Quartett.

Lajosháza A Muzsikál az Erdő zárónapján délelőtt 10 órától a kisvasút végállomásától indul az erdei tájfutó verseny. Délután fél négytől kezdődik az erdei koncert ahol, Deák András vezető karmester vezénylésével a Duna Szimfonikus Zenekar szórakoztatja a közönséget.

Mátraszentimrén a templom előtti téren 9.30-tól szabadtéri ünnepi szentmise és Szentimre nevű települések találkozója.

Fotó: Berán Dániel

Megjegyzés küldése

 
Top