0
Elkészítés:

A hagymákat aprítom, a paprikát darabolom, a szalonnát kockára vágom. Egy nagy serpenyőben bő olajon megpirítom a szalonnát, majd ráteszem a paprikát.

Feldarabolom a cukkinit és a paradicsomot is, a paprikához adom, rávágom a chilit, sózom, borsozom.

A kolbász megmosom, majd a bőrt hosszában bevágom, lehúzom. A kolbászt felszeletelem, a lecsóhoz adom. Szórok rá bőven pirospaprikát. Megkeverem, és már lehet is tálalni.

Kenyérrel tálalom.
fotó: Hobbychef

Hozzávalók:
80 dkg bogyiszlói paprika (sárga és piros)
1 db kápia paprika
1 db kicsi cukkini
40 dkg paradicsom
2 fej vöröshagyma
2 db vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
5 dkg füstölt szalonna
15 dkg füstölt csípős kolbász

őrölt feketebors
őrölt csípős fűszerpaprika
chilipaprika
olívaolaj

mindmegette.hu

Megjegyzés küldése

 
Top