0

Ismerje meg a hagyományos disznóvágás fortélyait. Vegyen részt a disznó feldolgozásában, a hurka és kolbásztöltésben, az ebéd elkészítésében. Túrázzon velünk akár kurtán vagy csülköt koptatva. Ezután várják az egerszalóki pincék.

2018. február 17.  Faluház, Egerszalók 3394, Kossuth Lajos utca 17.

Program:
  • 7.00 Disznóvágás, reggeli ( sült vér, kenyér, savanyúság, Isten hozott pálinka)
  • "Kurta túra" a Barlanglakásokig
  • "Csülökkoptató túra" a Sódombig
  •  Ebéd
  • A talpalávalót a Tekergő Együttes húzza
A jegyek  telefonon előrendelhetők 06-70-273-0536  telefonszámon ill. a turizmus.egerszalok@gmail.com e-mail címen.

FACEBOOK ESEMÉNY



Megjegyzés küldése

 
Top