0
Találd meg a megfelelő fürdőhelyet, strandot keresőnk segítségével! Heves megyei fürdők, gyógyfürdők, termálstrandok, élményfürdők keresése.

Egri Termálfürdő


A folyamatos fürdőfejlesztések révén Egerben ma modern körülmények között élvezhetik a vendégek a víz gyógyhatását, és élhetik át az egri fürdőkultúra több száz éves történetét.

Az Egri Termálfürdő 1932-ben nyitotta meg kapuit, Magyarország egyik legszebb fürdőhelye, mely a külföldi turisták körében is népszerű. A gyönyörű ligetes környezetben elhelyezkedő fürdő a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók paradicsoma. Az Eger belvárostól néhány percre található fedett-nyitott vízi élménysziget hét medencével, sportpályákkal és közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik a Török Fürdőbe.

bővebben ...

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő


Az egerszalóki fürdőben páratlan természeti környezetben lehet fürdőzni.

Egerszalók igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott mészkődomb, mely az évek során sódomb néven vált ismerté. A 65-68 fokos ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket. Az évek során a mészkődomb a környék szimbólumává és védjegyévé vált. Az Európában egyedülálló látványhoz hasonló természeti képződmény még két helyen található a világon, Törökország ázsiai részén Pamukkale-ban, valamint az Egyesült Államokban, a Yellowstone Nemzeti Parkban.

bővebben ...

Demjéni Termál Völgy


A Demjéni Termál Völgyben gyógyfürdő, barlangfürdő és aquapark is üzemel.

A Demjéni Termál Völgyben a termálfürdő egységet úgy építették meg, hogy az öt különböző hőfokú kültéri medence mind a testnek, mind a léleknek felüdülést jelentsen. A sportosabbak rendelkezésére egy tavasztól őszig üzemelő 25 méteres úszómedence áll. A medencékben élményelemek, nyakrafolyók, levegőbuzgárok biztosítják a kellemes kikapcsolódást.

bővebben ...

Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand - Gyöngyös


A gyöngyösi Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrandegész évben nyitva tart. A fürdő számos korszerű szolgáltatást kínál passzív és aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeinek.

2008 nyarán nyílt meg a kívül-belül felújított gyöngyösi Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand. A strand udvarias kiszolgálással, jó hangulatú környezetben várja látogatóit.

bővebben ...

Török Fürdő Eger


Az egri Török Fürdő különlegessége a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz.

Az egri Török Fürdőt Arnaut pasa emeltette, a gyönyörű, arany kupolás fürdőben a hithű mohamedánok tisztálkodhattak és társaloghattak. Ez a csodás fürdő – többszöri felújítást követően – még mindig áll és hat medencével, magas színvonalú wellness-és gyógyászati szolgáltatással várja vendégeit.

bővebben ...


Hatvani Termálvizes Strandfürdő


A Hatvani Termálvizes Strandfürdő a nyári szezonban várja a látogatókat. A rendezett, füves területen található strandon négy különböző medence áll a fürdőzők rendelkezésére.

A természetes, parkos környezetben elhelyezkedő strandfürdő Újhatvanban található. A környéken kirándulóknak, üdülőknek mindenképp érdemes ellátogatniuk az impozáns Grassalkovich Kastélyba, amely különféle rendezvényeknek, kiállításoknak ad helyet.

bővebben ...

Bükkszékfürdő Fürdőház


Bükkszék többszintes fürdőépületében mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pihenési lehetőséget.

Kevés olyan fürdő van, ahol nem zavarják az idősebbeket a fiatalabbak ugrándozásai, hangoskodása és az egész család jól érezheti magát, azonban ezen kevesek közé tartozik a Bükkszékfürdő Fürdőház is. A teljesen új, többszintes épületben mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pihenési lehetőséget.

bővebben ..

Bükkszékfürdő Strandfürdő


Többféle medence, gyógyvíz és egy gigahosszú csúszda park várja a szórakozásra és pihenésre vágyó vendégeket Bükkszékfürdő Strandfürdőn.

A Bükkszéki Fürdő igazi vonzerő a strandolni, fürdeni vágyóknak. Aki egyszer megmártózott a körmedencében, megérezte a 39 fokos Salvus gyógyvíz jótékony hatását, a falu különös atmoszféráját, biztos, hogy visszavágyik és újra felkeresi.

bővebben ...

Tarnaméra Termál- és Strandfürdő


A Tarnamérai Termál- és Strandfürdő a nyári szezonban várja a látogatókat. A strandon több medence, egy nagy választékú büfé és termálvíz szolgálja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyók igényeit.

A fürdő Eger és Gyöngyös között, gyönyörű környezetben, egy ősparkban, közvetlenül a Tarna patak közelében helyezkedik el. A vidéken kirándulásra, vadászatra, horgászásra és lovaglásra is van lehetőség. A fürdő szomszédságában található az Almásy Kastély, amelyben 2002 óta a Rendőrség-történeti Múzeum kiállítóhelye működik. A környéken van továbbá a Tarna híd, egy barokk stílusú római katolikus templom és az Erdőtelki Arborétum is.

bővebben ...

FÜRDŐKERESŐ >>>

Forrás: termalfurdo.hu

Megjegyzés küldése

 
Top