0

Borbisztró? Pincészet? Múzeum? – Ez mind együtt a Gál Tibor Fúzió és még sok minden más. Egy hely ahol megtestesül az Egri Bikavér legendája, ahol új értelmet nyer a transzfúziós maghasadás szőlőesszenciális produktuma. Ahol az élmény nem csak a bor elfogyasztása után realizálódik, hanem már az élményszámbamenés rögös útja is számtalan izgalmat rejt.

A Gál Tibor Pincészet június 6-án nyitja meg Eger belvárosában a földkerekség, sőt az univerzum első pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság.

Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, melyet névre szóló címkével le is palackoznak neki, és amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban.

Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.



















fotó: Szinok Gábor

Gál Tibor Fúzió Bor Élménycentrum

3300 Eger, Csiky Sándor utca 10.

Megjegyzés küldése

 
Top