0

2016. április 13-án, szerdán este az Agria TISZK épületében kerül megrendezésre a hagyományos Global Cooking Night, amely nemzetközi hallgatóink egyik legismertebb és legnépszerűbb programjává nőtte ki magát.

A program szokás szerint a magyar és a külföldi hallgatók zenés–táncos műsorával indul. Utána mindenki megkóstolhatja vendég- és cserehallgatók, illetve a magyar diákok által készített finomságokat. Összesen 14 ország jellegzetes ételeiből kaphattok majd ízelítőt. Újdonságként szerepelni fognak a nemzeti standok között a Miskolci Egyetemen tanuló Erasmus cserediákok is. Új elem továbbá, hogy egy háromtagú zsűri minősíteni fogja a nemzeti étkeket, tehát ez egyben egy országok közti verseny is lesz.

Az ételkóstolás jogát azonban a többi jelenlévőnek ki kell érdemelni: előbb az adott országgal kapcsolatos kvíz-kérdésekre kell majd válaszolni. Cserébe pecsétet kaptok az erre az alkalomra készített útlevélbe, és a gasztronómia utazás végén az útlevelet leadva a kisorsolt szerencsések még ajándékot is nyerhetnek. Az estet közös tánc zárja majd.

Időpont: 2016. április 13., szerda 19.30
Helyszín: Agria Tiszk 3300 Eger, Bartók Béla tér 4.
A belépés ingyenes!


a cikk eredeti helye - forrás
http://www.palettaonline.hu/kulter/egyetek-jot-global-cooking-night

Megjegyzés küldése

 
Top