0

Dinamikus egyetemet álmodtak, ahol mindig történik valami: az álmok, ahogy dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Egyetem novemberi sajtótájékoztatóján fogalmazott, már valósággá váltak.

A rektor úgy fogalmazott, ezúttal is számos előrelépésről, rendezvényről adhattak számot. Így elsőként a Bogi és Bence mosolyáért jótékonysági akció sikereiről. A város részéről Rázsi Botond alpolgármester, majd Márkus Róbert Zsolt, a gyakorlóiskola tanára is kifejezte köszönetét mindazok felé, akik támogatták az összefogást.

Örömhírről adott számot dr. Hadnagy József, tanszékvezető főiskolai docens: 2018 februárjában levelező tagozaton ugyanis már el is indulhat a szociálpedagógia mesterképzés az egyetemen, ami nyolc évnyi kitartó munka eredménye.

A bővülő képzési kínálatot dr. Dávid Mária főiskolai docens is kiegészítette, hiszen a gyógypedagógiai alapképzési szak is elindulhat 2018 szeptemberétől. A négy éves képzésben logopédia és pszichopedagógia szakirányon tanulhatnak majd a hallgatók. Ahogy dr. Dávid Mária is elmondta: ezzel teljessé vált az egyetem pedagógusképzési palettája.

Fotó: Eszterházy Károly Egyetem / facebook

bővebben a cikk eredeti helyén olvashatsz: heol.hu

Megjegyzés küldése

 
Top