0

2020-ban már huszonnegyedik alkalommal rendezi meg Eger Város Hegyközsége az Egri Bikavér Ünnepet a belváros szélén található Érsekkertben.

A város legnagyobb és legnépszerűbb INGYENES fesztiválján számos egri borász kiváló borokat és a város legjobb éttermei az italokkal harmonizáló ételeket kínál az érdeklődőknek. Ahogy már tavaly is, az Egri Bikavér és az Egri Csillag borok mellett a helyi termelők rozé borai is ott lesznek a kínálatban.

A helyszín 2020-ben is a tágas, hangulatos és csodaszép Érsekkert lesz; Eger város szívében, közel mindenhez két színpadon négy napig sokszínű zenei kínálat, önfeledt szórakozás várja vendégeinket.

Az Egri Bikavér Színpadon a szélesebb közönség számára is ismert fellépők és a fesztivál fő programjai lesznek láthatók és hallhatók. A Zenepavilonnál található Egri Csillag Színpad egy lazább helyszín, ahol egri dj-k, vendégeik és különböző formációk a nagyszínpadtól eltérő zenéket játszanak a bikavéres, csillagos nyári estéken.

XXIV. Egri Bikavér Ünnep

2020. augusztus 20 - 23. Érsekkert, Eger 3300
A kormányzat döntése szerint augusztus 15. után továbbra sem lehet ötszáz főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni. Azonban városunkban az augusztus 20-i ünnepség, valamit az Egri Bikavér Ünnep meg lesz tartva.

A programkínálatról és az egyéb részletekről az elkövetkezendő időszakban folyamatosan közlünk majd részleteket. Érdemes csatlakozni Facebook-oldalunkhoz és regisztrálni az idei fesztivál Facebook-eseményére is.

www.bikaverunnep.hu
Következő
This is the most recent post.
Előző
Régebbi bejegyzés

Megjegyzés küldése

 
Top