0

Magyarország egyik legszebb és legvarázslatosabb karácsonyi vásárát november 27. és december 24. között rendezik meg Egerben, Budapesttől alig egy órányi autóútra.

A történelmi belváros meghittsége és a fényárban úszó Dobó tér, háttérben a csodálatos Egri várral, évről évre sokakat lenyűgöz. Kicsik és nagyok, családosok és fiatal párok számára Eger a legjobb választás, ha egy igazán látványos, dallamos, csillogó, de mégis meghitt ünnepi ráhangolódásra vágynak.
A látogatókat káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, hüttehangulatú melegedő várja, és persze lesznek forralt borok, kürtős kalácsok, kézműves termékek és megannyi karácsonyi finomság is.
forrás: egeradvent.hu

A szervezők változatos koncertekkel készülnek, fellép többek között Boggie, Rakonczai Imre, Kállay Saunders, Aurevoir, Ripoff Raskolnikov, Horányi Youli, Kökény Attila, Groovehouse, Suba Attila és Barátai, Iván Szandra és Jász Andris.

A legkisebbek részt vehetnek a jégpalota mesés-játékos programjain, együtt táncolhatnak az Alma Együttes, a HAHÓ Együttes és az Iszkiri Zenekar gyermekkoncertjein, és felkereshetik a mesesétány élethű figuráit.

A szervezők tájékoztatása szerint a hatályos rendeleteknek megfelelően zajlik majd beléptetés.

Az egri belváros és a Szépasszonyvölgy vendéglátóhelyei is ünnepi arcukat mutatják az advent időszakában, és érdemes az egri szálláshelyek ajánlatai közül is választani. 

További információ: 


Címlapfotó, egeradvent.hu

forrás: visiteger.com, turizmus.com

Megjegyzés küldése

 
Top