0

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése szervezésében idén újra - a megszokott időpontban - zajlanak a 93. Ünnepi Könyvhét programjai. 

Az Egri Főegyházmegye fenntartásában működő két nyilvános könyvtár: a Főegyházmegyei Könyvtár és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Tittel Pál Könyvtára, mint mindig, most is közösen csatlakoznak az országos rendezvénysorozathoz.

Június 8-tól 10-ig a Líceumban és az Egri Érseki Palota Látogatóközpontban programokkal várják az érdeklődőket, június 9-én és 10-én pedig az Egri Érseki Palota udvarán 10 órától 16 óráig könyvsátorban is, ahol a két intézmény mellett a Líceum Kiadó kiadványai is megvásárolhatók lesznek.

– A Gárdonyi Évhez kapcsolódóan az Egri Főegyházmegye kérésére a Szent István Társulat újra megjelentette Gárdonyi Géza: Isten rabjai című regényét. Dr. Ternyák Csaba egri érsek jóvoltából idén ezt a Főegyházmegye fenntartásában működő általános iskolák minden ballagó diákja megkapja ajándékba. A könyvsátorban ez a kiadvány is elérhető lesz – tájékoztatta portálunkat Zentai László, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem kommunikációs referense. 

Fotó: Berán Dániel

bővebben a forrás eredeti helyén olvashatsz: 

Megjegyzés küldése

 
Top