0

Gondoltak már arra, hogy a hosszúra nyúló délutánok, az őszi színekben pompázó hétvégék micsoda fantasztikus lehetőséget kínálnak a pihenésre? 

Jön az őszi vakáció és lassan az ünnepek ideje, érdemes kihasználni az értékes órákat, ne hagyják, hogy az időjárás a szobába kényszerítse a családot! Ha pár nap pihenésre, együttlétre vágyik a család vagy a baráti társaság, a legjobb döntés, ha Eger felé indulnak!

Eger városa valóban minden korosztály számára ideális választás lehet, hiszen nincs olyan, amit a kikapcsolódni vágyó utazó ne találna meg a városban! 

Csodás sétákat tehetünk a történelmi utcákban, bebarangolhatjuk a környék gyönyörű kirándulóhelyeit, felfedezhetjük a várat és a török emlékeket, de végig kóstolhatjuk Eger borvidékének világhírű borait, és az ízletes helyi ételeket is.
Ha pedig elfáradtunk, megpihenhetünk az Egri Termálfürdőben, vagy akár a gyönyörűen felújított Török Fürdő szolgáltatásait is kipróbálhatjuk. Akinek pedig mindez nem elég, Eger városa hétről hétre elképesztő programkavalkáddal várja az érdeklődőket. 

Megjegyzés küldése

 
Top