Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A snidlinget, a bazsalikomot és az oregánót apróra vágjuk. Az apróra vágott zöldfűszereket elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
1/2 csokor snidling
3-4 levél friss bazsalikom
3-4 levél friss oregánó
4 db kockasajt vagy más kenhető sajt
só
őrölt fehérbors
A panírozáshoz:
finomliszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
Vénusz olaj
fotó. Kautz1009
mindmegette.hu
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A snidlinget, a bazsalikomot és az oregánót apróra vágjuk. Az apróra vágott zöldfűszereket elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
1/2 csokor snidling
3-4 levél friss bazsalikom
3-4 levél friss oregánó
4 db kockasajt vagy más kenhető sajt
só
őrölt fehérbors
A panírozáshoz:
finomliszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
Vénusz olaj
fotó. Kautz1009
mindmegette.hu

Megjegyzés küldése