0
Nagy várakozás előzte meg a Motoros Búcsú eseményét, hiszen az ország számos pontjáról érkező motorosok számára ez a zarándoklat igen sokat jelent, ami végigvezeti őket a szezonon. Élmények, új kapcsolatok, közös sztorizgatás és ismerkedés a hellyel, mi változott és mi maradt a régi.

- Az első nap mindig a megérkezés, a megnyugvás pillanata. Ezért a szervezők által történt megnyitót követően, a hagyományoknak megfelelően nem szentmisére, hanem keresztúti áhítatra és litániára került sor, majd körmenetet tartottunk – mondta a zarándoklat szervezője, Csontos Péter.

Ezt követően került sor a közös baráti eszmecserével eltelt vacsora elfogyasztására -asz Ecsédi Motoros Egyesület vendégszeretetével. Bár a sokfelé szórványosan megjelenő eső és a mai ünnep, ballagás miatt kicsit kevesebben vettek részt az első napon, de még így is sokan képviselték baráti körüket, csoportokat.

– A következő nap, ami fő napja az eseménynek, újabb programokat kínál, s várja szeretettel a résztvevő érdeklődőket – ismertette a szervező.
forrás és fotók: faceportal.hu

Megjegyzés küldése

 
Top