0
Miskolctapolcáról kihagyhatatlan, de Egerből is érdemes felkeresni a Lillafüredi Sport- és Kalandparkot, az élmény ugyanis garantáltan kárpótol majd az utazásért.

A kalandpark remek tavaszi élményt kínál gyerekek, kamaszok, de még akár fiatal felnőttek számára is, hogy végre kitombolhassák magukból a téli szürkeség emlékeit.

A néhány éve átadott park Magyarország egyik legszebb természeti környezetében, festői szépségű tájon, a Bükk-hegység lábainál húzódó Szinva-völgyben, Garadna-patak mellett található, több mint két hektáros területen, a Bükki Nemzeti Park területén építették.

Kalandpark, Lillafüred

Találunk itt kültéri és beltéri lézeres arénát, épületbe integrált magaslati kötélpályát, terep segway pályát, téli-nyári korcsolya és görkorcsolyapályát, tematikus játszóteret, streetball pályát, poolball pályát, valamint aktív pihenésre alkalmas piknikrétet is.

Egyedülálló az a futball témájú kültéri és beltéri „szabaduló szoba”, amely 90 perces speciális logikai és ügyességi játékelemeket tartalmaz egy többtermes pályarendszerben. 

Az igazán bátrak kipróbálhatják az ejtőgépet és az óriási csúszdát, a kicsik pedig kedvükre szórakozhatnak, játszhatnak a légvárban és az aranymosónál.

Forrás: termalfurdo.hu

Megjegyzés küldése

 
Top