0

A koronavírus-járvány után fokozott érdeklődés mutatkozik a természeti célpontok iránt. Eger tökéletes választás azoknak, akik kerülni szeretnék a zsúfolt városi tereket, hiszen a település környékén számtalan lehetőség közül választhatnak.

Egy hét alatt több mint 12 ezren pályáztak a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Kisfaludy 2030 Turisztikai Nonprofit Fejlesztő Zrt. magánszálláshely és egyéb szálláshely fejlesztését célzó kiírására 37,06 milliárd forint értékben, amely a hatvanmilliárd forintos keretösszeg több mint fele – mondta a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón pénteken Győrben.

„Csodálatos város, csodálatos környék” címmel indított kampányt Magyarország kedvenc városa, Eger. https://mindenamieger.blogspot.com/2020/06/eger-csodalatos-tersegebe-hivjak-az.html

Horváth Péter hangsúlyozta, hogy ez a pályázati mennyiség 37 796 szoba megújítását jelenti. A kiírásra átlagosan hárommillió forint értékben nyújtottak be pályázatokat, a legtöbb Somogy és Veszprém megyéből érkezett.

Emlékeztetett, hogy július 15-ig minden olyan magánszemély, vagy vállalkozás tulajdonában lévő vidéki szálláshely pályázhat, amely legfeljebb nyolc szobával és érvényes működési engedéllyel rendelkezik, továbbá regisztrálva van a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felületén.

forrás: MTI

Megjegyzés küldése

 
Top