0

Szabad ég alatt fürdőzni, miközben színes falevelekkel teli az udvar, esetleg hótakaró díszíti a tájat igazán megnyugtató és felemelő kikapcsolódás. Mutatunk 8 fürdőt, melyekben átélhetjük ezt az élményt.
 
Egri Termálfürdő

Hangulatos, ligetes, őszi színekben pompázó hatalmas területen úszkálhatunk a hideg hónapokban is az Egri Termálfürdőben. Legfőképp a gyógyulni vágyók élvezhetik a kültéri medencéket ilyenkor is, a radonos gyógyvízben 3 egész évben használható medencében gyógyulhatunk. Ezek a medencék közvetlenül megközelíthetők a belső medencékből, csak egy függöny választja el a hideg és a meleg levegőt.

Egri Termálfürdő

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Az egerszalóki fürdőben páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében tudjuk élvezni a termálfürdőzést akár a hidegebb őszi-téli napokon is. Az 1900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 24 külső és beltéri medence kapott helyet. A szabadtéri medencék közül a gyerekmedence kivételével az összes medence látogatható egész évben. 

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Aquaticum Debrecen

Ősszel és télen az egyik legkedveltebb medence a debreceni Aquaticumban a lóhere alakú kültéri 36-38 fokos termálmedence, amelyben a dögönyözők, nyakzuhanyok és a víz alatti masszázssugár segíti az ellazulást, át masszírozva hátat, vállat, derekat.

Aquaticum Debrecen

Kecskeméti Fürdő

A Kecskeméti Fürdőben 3 nyitott medence is van, amiket hideg időben is használhatunk, ezek között találunk élményelemekkel teli gyógymedencét és egy jakuzzit is, melyben lazítva csodálhatjuk a színes őszi napokat, vagy a hóesést. A beltéri és kültéri kör alakú gyógymedencét mindössze egy lépcső választja el egymástól. A medencében víz alatti hangulatvilágítás lett kialakítva, amely az éjszakai fürdőzések alkalmával nagyon látványos.

Kecskeméti Fürdő

Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő “Polip” gyógymedencéje az egyik legnépszerűbb a vendégek körében. A Lovarda épületének pihenő részlegéből nyíló belső-külső medence a parkba vezet, ahol gyönyörű környezetben, örökzöldek árnyékában pihenhetünk.

Gyulai Várfürdő

Aquaworld Resort Budapest

Ha már meguntuk a csúszdázást, a 4 méter mély vízbe való ugrálást, vagy a szörfözést az Aquaworldben, irány a szabadtér, hidegben is! A külső, meleg vizes élménymedence a belső élménymedencéből közelíthető meg és az év minden napján a vendégek rendelkezésére áll.

Aquaworld Resort Budapest

Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

Martfűn is találtunk 2 kültéri gyógymedencét, amiket hideg időben is használhatunk. A pihenést a két oldalon elhelyezkedő napozó lépcső biztosítja, és ha sakkozni támad kedvünk, azt is megtehetjük. A másik medencében nyakzuhany kényezteti a gyógyulókat a 35 °C-os medencében.

Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

Hungarospa Hajdúszoboszló

A Hungarospa gyógyfürdő részlege télen is forró, kültéri medencékkel várja a gyógyulókat. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. A fürdőkúra hatása sebészeti, idegi, bőrgyógyászati eredetű megbetegedések (ekcéma, pikkelysömör) kezelése során is észlelhető.

Hungarospa Hajdúszoboszló

Nyitókép: Egri Termálfürdő

forrás: TERMALFURDO.HU

Megjegyzés küldése

 
Top