0

Napról napra melegszik az idő, a hét közepére berobban a tavasz.

A hét első felében sok-sok napsütésre számíthatunk, felhők alig lesznek az égen. Esőre nincs kilátás. Hétfőn több tájegységünkön lesz élénk az északkeleti szél, majd kedden főként az ország keleti felében lehet élénk az északkeleti légmozgás. Szerdára mindenhol mérséklődik, legyengül a szél, és csütörtökön is csak helyenként lehet élénk a légmozgás.

Sándor, József, Bendedek meghozza a meleget.

Kedden sem lesznek felhők az égen, ragyogó napos időben lesz részünk. Délkeleten megélénkülhet az északkeleti szél. Hajnalban még szinte az egész országban fagyhat, -6, 0 fok várható. Délután 14-19 fokig melegszik a levegő.

Szerdán folytatódik a derült, száraz idő. Gyenge, mérsékelt lesz az északkeleti szél. Hajnalban gyenge fagyok még több helyen lehetnek, délután viszont már igazi tavaszi hőmérsékletekre készülhetünk, 16-21 fok várható.

Csütörtökön tovább fokozódik a meleg, több helyen átléphetjük a 20 fokot. Zavartalan napsütésre lehet készülni. A nyugati, északnyugati szél mérsékelt, néhol élénk lehet. Pénteken is csak kevés felhő lesz az égen. Csapadék továbbra sem valószínű. Délután 15-20 fokra van kilátás.

forrás: idokep.hu

Megjegyzés küldése

 
Top