0

Ha szeretjük a legendákat, a történeteket, amelyekről nem lehet olvasni sem az interneten, sem a múzeumok falain, de még az útikönyvekben sem, fogadjunk idegenvezetőt! 

Egy-egy séta során olyan történeteknek is részesei lehetünk, amelyek generációról generációra szállnak az egri idegenvezetők között, hagyatkozzunk a helyiekre.


Egyéni idegenvezetés

Kezdje Eger felfedezését a Tourinform és Eger Városi Jegyirodában! Ingyenes városismertető kiadványok és várostérképek között böngészhet, valamint hasznos ötleteket kaphat egri látogatásának megtervezéséhez. Az irodában lehetősége nyílik egyéni idegenvezetés igénylésére is egy megadott időpontra.

Egy átlagos városnézés ajánlott időtartama 2 óra, mely idő alatt a belváros látnivalóit kívülről érinti a csoport. A vezetés időtartamra és tartalomra is egyénre szabható, ekkor az esetleges múzeumi belépőjegyek növelhetik az árat.

A legrövidebb megrendelhető séta hossza 2 óra.

Díjszabás

  • Az idegenvezetés díja 10 000 Ft/óra.

Megrendelés

  • eger@tourinform.hu

Történelmi élményséta

Információ és ajánlatkérés

Telefon+3636517715
Emaileger@tourinform.hu

Az Eger Városi Turisztikai Kft. vállalja egyedi, kosztümös élményséták szervezését és koordinálását.

4 szerződött idegenvezető rendelkezik saját, polgári időket idéző kosztümmel. Egy alkalomra akár több vezető is felkérhető, ha ezt a csoport létszáma megkívánja. A vezetés igény szerint élményelemekkel bővíthető, így adott helyszíneken kérhető színészek játéka, étel és italfogyasztás, zene. A lehetőséget elsősorban csoportoknak és céges rendezvényekre ajánljuk. 

Elképzeléséről az adatlap tetején látható elérhetőségeken nyílik mód egyeztetni.


Városnéző programok

Elérhetőség

Telefon+36302761181
Emailbadacsonyine.gabi@gmail.com

Személyre szabott idegenvezetés, programszervezés, városnézés

Én itt élek a sok csillagos élmények között!  Ezeket a csodákat szeretném megosztani a városba látogatókkal! Utazzon Egerbe, ahol a múlt emlékei és napjaink új értékei elevenednek meg a séták során.

Idegenvezetés kisebb, nagyobb csoportoknak, akár egyéni vendégeknek is! Hozza barátját, családját, üzleti partnerét, munkatársait és kapcsolódjon ki!

Osztálykirándulás

Válasszon klasszikus, interaktív vagy különleges tematikus városnéző séták között. Városfelfedező program a felismerés és a tudás megszerzésének örömével! A diákok csapatokban közös munkával, memóriajáték, szövegértés és mókás feladatok megoldásával ismerik meg Eger városát.

Lehetősége van idegenvezetővel 1-2 órában, 3 órás, félnapos vagy egész napos városnézésre.


Garantált idegenvezetés

Elérhetőségek

Telefonszám+3636517715
Emaileger@tourinform.hu

Jegyárak (2022)

Felnőtt1200 Ft
Gyerek, nyugdíjas1000 Ft
Kedvezmény Eger városkártyával19%

Fedezd fel Egert történeteken keresztül!

Nyári időszakban június 18-tól szombatonként délelőtt 10 órától magyar nyelvű idegenvezetés indul a Tourinform irodából.

Egy másfél órás sétát teszünk a belvárosban, miközben az idegenvezető beszél Eger történelméről, főbb nevezetességeiről, mesél és inspirál, hogy otthonosabban érezzük magunkat a városban.

Forrás: visiteger.com

Megjegyzés küldése

 
Top